Ћирилица /Latinica

НОВО ИЗДАЊЕ ИНСТИТУТА ЗА ХИГИЈЕНУ И ТЕХНОЛОГИЈУ МЕСА – „CHARACTERIZATION AND DISCRIMINATION OF THE FRESHWATER AQUACULTURED FISH BASED ON FATTY ACID COMPOSITION“ ДР ДЕЈАНЕ ТРБОВИЋ

10. септембар 2020.

НОВО ИЗДАЊЕ ИНСТИТУТА ЗА ХИГИЈЕНУ И ТЕХНОЛОГИЈУ МЕСА – „CHARACTERIZATION AND DISCRIMINATION OF THE FRESHWATER AQUACULTURED FISH BASED ON FATTY ACID COMPOSITION“ ДР ДЕЈАНЕ ТРБОВИЋ

Монографско дело др Дејане Трбовић „CHARACTERIZATION AND DISCRIMINATION OF THE FRESHWATER AQUACULTURED FISH BASED ON FATTY ACID COMPOSITION“, у издању Института за хигијену и технологију меса на енглеском језику, даје значајан допринос познавању маснокиселинског састава риба, али и допинос истицању нутритивних вредности риба у циљу унапређења здравља људи. Према речима проф. др Милана Ж. Балића, монографија је драгоцено штиво за све оне који су на било који начин заинтерeсовани за испитивања маснокиселинског састава хране животињског порекла, било да се ради о истраживачима, или онима који су запослени у аквакултури, нутриционистима, као и онима који се баве инструменталном анализом, односно испитивањем маснокиселинског састава хране. Монографија се може поручити путем сајта http://inmes.rs/publikacije/monografije/

Vesti