Помоћник министра за просвету, науку и технолошки развој др Никола Танић посетио је Институт за хигијену и технологију меса и упознао се са научно-истраживачким, развојним и лабораторијским потенцијалом Института. Директор др Весна Ђорђевић и сарадници представили су значај Института у праћењу текућих глобалних трендова и примењивању знања стручњака у унапређењу безбедности и квалитета хране у ланцу производње хране животињског порекла кроз сарадњу са водећим индустријама хране, као и малим/средњим привредним субјектима, удружењима произвођача у Србији и региону југоисточне Европе. Потенцијал Лабораторије за биотехнолошка истраживања и контролу безбедности и квалитета хране и стручна компетентност запослених је представљена као још један од кључних фактора сталног напредовања.
По завршеном обиласку и посети Института помоћник министра др Никола Танић се захвалио директору др Весни Ђорђевић и сарадницима на гостопримству и целокупној презентацији Института.