Ћирилица /Latinica

Naučni časopis ”Meat Technology“

„Meat Technology“ je naučni časopis koji, od 1960. godine objavljuje rezultate osnovnih i primenjenih istraživanja u oblasti biotehničkih nauka, odnosno grana: veterinarstvo, prehrambeno inženjerstvo i biotehnologija.

Osnivač i izdavač je Institut za higijenu i tehnologiju mesa.

Na osnovu mišljenja Ministarstva za nauku i tehnologiju Republike Srbije (br. 413-00-00461/2000-01), ova publikacija od posebnog je interesa za nauku.

Odlukom Matičnog naučnog odbora za biotehnologiju i poljoprivredu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, časopis je u 2013. godini kategorisan kao vodeći časopis nacionalnog značaja (M51).

Od 2016. godine, vol. 57, br. 1 „Meat Technology“ – do ovog broja „Tehnologija mesa“, biće objavljivan isključivo na engleskom jeziku.

“Meat Technology” je Open Access Journal. Svi članci mogu se preuzeti besplatno i koristiti u skladu sa Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0).

Detaljnije informacije u vezi časopisa, kao i prijavu radova „online“ zainteresovani mogu naći na sajtu www.journalmeattechnology.com

Glavni i odgovorni urednik: dr Vesna Ž. Đorđević

Uređivački odbor Adobe_PDF_file_icon_32x32

Urednici tematskih oblasti Adobe_PDF_file_icon_32x32

Uputstvo autorima za pisanje radova Adobe_PDF_file_icon_32x32

Politika uređenja časopisa Meat TechnologyAdobe_PDF_file_icon_32x32

Radovi se dostavljaju „online“ putem sajta http://www.journalmeattechnology.com

meat-technology