Ћирилица /Latinica

NOVO IZDANJE INSTITUTA ZA HIGIJENU I TEHNOLOGIJU MESA – „CHARACTERIZATION AND DISCRIMINATION OF THE FRESHWATER AQUACULTURED FISH BASED ON FATTY ACID COMPOSITION“ DR DEJANE TRBOVIĆ

10. septembar 2020.

NOVO IZDANJE INSTITUTA ZA HIGIJENU I TEHNOLOGIJU MESA – „CHARACTERIZATION AND DISCRIMINATION OF THE FRESHWATER AQUACULTURED FISH BASED ON FATTY ACID COMPOSITION“ DR DEJANE TRBOVIĆ

Monografsko delo dr Dejane Trbović „CHARACTERIZATION AND DISCRIMINATION OF THE FRESHWATER AQUACULTURED FISH BASED ON FATTY ACID COMPOSITION“, u izdanju Instituta za higijenu i tehnologiju mesa na engleskom jeziku, daje značajan doprinos poznavanju masnokiselinskog sastava riba, ali i dopinos isticanju nutritivnih vrednosti riba u cilju unapređenja zdravlja ljudi. Prema rečima prof. dr Milana Ž. Balića, monografija je dragoceno štivo za sve one koji su na bilo koji način zainteresovani za ispitivanja masnokiselinskog sastava hrane životinjskog porekla, bilo da se radi o istraživačima, ili onima koji su zaposleni u akvakulturi, nutricionistima, kao i onima koji se bave instrumentalnom analizom, odnosno ispitivanjem masnokiselinskog sastava hrane. Monografija se može poručiti putem sajta http://inmes.rs/publikacije/monografije/

Vesti